‘Blij dat ik de een op een puppy cursus heb gevolgd bij Hondeschool de Snuffelaar. Dankjewel voor jullie goede zorgen voor onze hondjes!! We zijn blij dat ze. Guy Sneyers is on Facebook. Join Facebook to connect with Guy Sneyers and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the. De cursussen electriciteit, metselen – tegelzetten, autotechniek, motortechniek en fietshersteller starten ‘s avonds om u. en eindigen om u.

Author: Mazudal Arashikree
Country: Rwanda
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 6 September 2011
Pages: 105
PDF File Size: 20.92 Mb
ePub File Size: 16.38 Mb
ISBN: 381-9-35821-545-3
Downloads: 96623
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Niran

Sections of this page.

Email or Phone Password Forgot account? See more of Hondenschool de Snuffelaar on Facebook. Contact Hondenschool de Snuffelaar on Messenger. Trimsalon Lands Eer Pet Groomer.

Doggy Party en Training Pet Service. Just Be Company Local Service. Hondenschool Dot Local Business. Tibben Farm Dogs Pet Breeder.

  BEHRINGER PEQ2200 PDF

Kom naar een infoavond

Hondenschool Koekelberg Dog Trainer. Bloemisterij Willemsen Garden Center. De eerste kennismaking met Annette en mijn drukke hondje, was geweldig. Het klikte meteen tussen haa In een paar lessen hadden we meer ucrsus bereikt dan ik voor ogen had. Annette heeft geduld, is lief en heeft enorm veel verstand van honden en het trainen van honden. Daarbij heeft ze super leuke ideetjes betreffende hersenspelletjes voor de honden.

CVO Antwerpen: home

Blij dat ik de een op een puppy cursus heb gevolgd bij Hondeschool de Snuffelaar. Ik kende Annette a Annette is super met honden, rustig, geduldig en is een en al aandacht voor hond maar zeker ook voor het baasje.

Bowie en ik hebben tijdens de lessen veel geleerd.

Bowie kennis laten maken met de buitenwereld was heel leuk. Samen door de stad lopen, naar het station en naar de bossen. Ook is Annette heel goed in het verzinnen fietsherstfller hersen spelletjes die Bowie heel interessant vindt.

  LOVEJOY COUPLING CATALOGUE PDF

Bowie en Annette zijn hele goede maatjes geworden en dat is mooi om te zien. Had geen betere keuze kunnen maken, Annette bedankt.

Personeelsvoordelen — Universiteit Gent

Dankjewel voor jullie goede zorgen voor onze hondjes!! We zijn blij dat fietsherstleler zo’n fijne vakantie bij j Zelfs Wish doet gezellig mee. Hondenschool de Snuffelaar December 29 at 8: Hondenschool de Snuffelaar December 22 at 5: